Mazars North Amerıca Allıance kuruldu

İttifak Mazars’ın bölgedeki varlığını güçlendirerek, müşterilerinin dünya çapında 40.000 profesyonele erişmesine imkan sağlıyor.
11 Temmuz 2019: Uluslararası denetim ve danışmanlık firması Mazars, bugün Mazars North America Alliance'ın kurulduğunu ilan etti.

Mazars North America Alliance, Mazars’ın Kuzey Amerika sahasındaki kapsama alanını önemli ölçüde geliştirerek, uluslararası müşterilere ABD ve Kanada’daki önde gelen beş muhasebe ve danışmanlık firmasından 16.000 profesyonele erişim imkanı sunuyor.

Mazars Group CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Hervé Hélias “İttifak anlaşması Mazars için bir dönüm noktası. ABD ve Kanada’da zaten aktifiz; İttifak, Kuzey Amerika’daki kapasitemizi önemli ölçüde güçlendirerek bölgedeki uluslararası müşterilerimize daha iyi hizmet vermemizi sağlıyor,” şeklinde konuşuyor.

Mazars North America Alliance, Mazars ile Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'daki beş önde gelen firma - BKD, Dixon Hughes Goodman, Moss Adams, Plante Moran (ABD firmaları) ve MNP (Kanada firması) - arasında imzalanan bir anlaşmadır. Coğrafi olarak, söz konusu beş İttifak firması Mazars USA ve Mazars Canada'yı tamamlayarak, Mazars'ın Kuzey Amerika'da tam ulusal kapsamaya erişmesine imkan sağlayacak.

Söz konusu İttifak ile birlikte, Mazars'ın artık dünya genelindeki müşterilerine hizmet veren 40.000 profesyoneli bulunuyor: Mazars'ın eşsiz entegre ortaklığı çerçevesinde 89 ülke ve bölgedeki 24.000 profesyonel, ve ABD ve Kanada'daki Mazars Kuzey Amerika İttifakı aracılığıyla 16.000 profesyonel. Böylesi bir ölçek ve yetenek zenginliğiyle Mazars dünyanın neresinde olursa olsun müşterilerine kişiye özel, tutarlı ve kaliteli hizmetler sağlayabiliyor.

“İttifak dünyadaki uluslararası müşterilerimize hizmet verme imkanımızı güçlendiriyor. Söz konusu İttifak, son derece yoğunlaşmış olan denetim ve danışmanlık sektöründe bir alternatif teşkil ediyor. Bu beş firma ile uzun yıllara dayanan bir çalışma geçmişimiz var ve kalite, etik ve profesyonellik bakımından aynı değerlere sahibiz. Beş firma da PCAOB'a (ABD'de halka açık şirketlerin denetimini düzenleyen kuruluş) kayıtlı. Mazars North America Alliance sayesinde, Kuzey Amerika'da büyük müşterilerimizin beklediği kaliteye ve uzmanlığa ulaşmamıza katkıda bulunacaklar,” diyor Hélias.

Son olarak Hélias, “Avrupa’da denetim firmalarının zorunlu rotasyonunun gerçekleştiği ve İngiltere'de ortak denetim uygulaması tartışmasının gündemde olduğu bir dönemde, Mazars, Mazars North America Alliance sayesinde, büyük uluslararası şirketlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere kritik ölçeğini geliştiriyor”, vurgusunu yapıyor.

 

Mazars Hakkında

Mazars denetim, muhasebe, danışmanlık, vergi hizmetleri konularında uzmanlaşmış, uluslararası çapta entegre bir ortaklıktır. Dünyanın dört bir yanında 89 ülke ve bölgede faaliyet gösteren 40,000 profesyonelin uzmanlığından faydalanarak - ki bunların 24.000’i Mazars entegre ortaklığında ve 16.000’i Mazars Kuzey Amerika İttifakı kapsamında yer alır - müşterilere gelişimlerinin her aşamasında destek olmaya çalışıyoruz.