2013/2014 Yıllık Faaliyet Raporu: “Yeni bir Çığır Açmak”

İlerlemekten korkmayan, sürekli her şeyi irdeleyen, farklı seslere kulak veren, inovasyonu gerçekleştirmeden çekinmeyen, yeni pazarlara cesaretle giren ve yeni bölgeleri keşfeden bir organizasyon düşünün… “Yeni bir Çığır Açmak”, işte bu bizim hikayemizin en somut örneği. Mazars olarak, gelecek kuşaklar için uzun vadeli çözümler yaratmanın yolunun cesur olmaktan geçtiğine inanıyoruz. Ana göstergeleri, stratejileri, röportajları, vaka çalışmalarını, kısaca hakkımızda bilmeniz gereken herşeyi 2013/2014 Yıllık Faaliyet Raporu’muzda bulabilirsiniz.

Şeffaflık ve Özgüveni Bir Adım Öteye Taşımak

Bu sene, Mazars 10.sunu yayınladığı Yıllık Faaliyet Raporu’nda; finansal ve finansal olmayan bilgilerini Uluslararası Entegre Raporlama Konseyi (IIRC) tarafından belirlenen çerçeveye uyumlu olarak uygulamak üzere bir yolculuğa çıkarak, şeffaflığını bir adım daha öteye taşımaya karar verdi. Entegre Raporlama, Mazars’ın iş modelini daha iyi ifade etmesine ve müşterilerinin, paydaşlarının ve kamunun ihtiyaçlarına daha net cevap vermesine imkan verecek.

“Hesap verebilir olmak için anlaşılabilir olmak gerekir” – Uluslararası Entegre Raporlama Konseyi  (IIRC) Yönetim Kurulu Başkanı Mervyn King ile gerçekleştirdiğimiz röportaja göz atın.

Küresel ve Yerel Olarak Müşterilerimiz İçin Farklılık Yaratmak

Mazars olarak, müşterilerimize emtia değil, hizmet sunar ve şuna inanırız; herkes için tek tip bir hizmet türü, katma değer yaratmanın bir yolu değildir. Müşterilerimizle omuz omuza çalışarak, onların iş ortamını anlamaya, onlara özel çözümler üreterek gelişmeye teşvik etmeye inanıyoruz.

Hearths Magazin (Çin) Yöneticisi Lena Yang ve April CEO’su Bruno Rousse ile yaptığımız röportaja göz atın.

Fikir Alışverişlerine Katılım Sağlamak ve Geleceğin Liderlerini Hazırlamak

Mazars olarak, uzmanlıklarımızı ve sektörü şekillendiren fikir alışverişlerinde bulunmayı ve gerek güncel gerekse gelecekteki düzenlemeleri uygulamayı kolaylaştıran yeni hizmetleri yaygınlaştırmayı sorumluluğumuz kabul ediyoruz,

Avrupa Komisyonu üyesi Nathalie Berger ile AB Denetim Reformu üzerine yaptığımız söyleşiye göz atın.

Geleceğin Liderlerinin mevcut ekonomik düzende ve yer aldıkları organizasyonlarda en iyi yere gelmeleri için çabalıyoruz.

MBA programımız hakkında daha fazla bilgi için

2008-2014: Verilerin dilinden yolculuğumuz

Mazars’ın bu yolculuğuna daha yakından göz atmanız için, haritalarla, grafiklerle ve bilgilerin görselleştirilmesiyle anlatıldığı bu yolculuğa sizi davet ediyoruz. Yolculuğa başlamak için görsele tıklayınız.

ar dataviz.png

Downloads