2012/2013 Yıllık Faaliyet Raporu: “Birlikte yeni yollar inşa etmek”

“Birlikte yeni yollar inşa etmek” Mazars’ın iş yapış biçimini özetliyor. Sürdürülebilir kalkınmaya giden yolu inşa eden uzun vadeli çözümleri geliştirmenin yolunun “Kolektif Zeka” olduğuna inanıyoruz. Ana göstergeler, strateji, röportajlar, vaka çalışmaları; bilmeniz gereken her şeyi 2012/2013 Yıllık Faaliyet Raporumuz’da bulabilirsiniz.

Şeffaflık İlkemiz

Mazars, finansal şeffaflığın güçlendirilmesi taahhüdünü gösterir şekilde, 9 yıldır yıllık Faaliyet Raporunu yayınlamaktadır. Böylece, müşterilerimizden beklediğimiz şeffaflığı, paydaşlarımıza gönüllü olarak sunmaktayız.
Rapor, Mazars’ın Grup Finansal Göstergelerini ve Grup Şeffaflık Raporunu içermektedir. Faaliyet raporumuz beş bölümden oluşmuş olup, temel değerlerimizi ve uzun vadeli vizyonumuzu görmenize olanak sağlamaktadır.

Birlikte yeni yollar inşa etmek:  Hedefimiz

Nereye gidiyoruz ve hedeflerimize ulaşmak için neler planlıyoruz? İşte Mazars ortaklarından 5 farklı yorum…
“Son 30 yılda, Avrupa’da ve dünyada markamızı kuvvetlendirmek için büyük yatırımlar yaptık. Mazars tek bir ortaklık ve biz bağımsız, uluslararası ve bütünleşik bir yapıda olmayı sürdüreceğiz.”
Philippe Castagnac, Mazars Group CEO

İlk taşları yerine yerleştirme: Biz kimiz?

Mazars’ı farklı kılan nedir? Sunulan hizmet, anahtar performans göstergeleri, küresel bölgelerimiz ve geçtiğimiz yılda öne çıkanlar.

Headcount by region, 2005-2014

Temel Atma: Stratejimiz

Pazarı, kalkınma stratejimizi ve müşteri beklenti ve fırsatlarını karşılamak üzere tasarladığımız modelin ana özelliklerini kavrayışımızdır.

Özel konuğumuz olan, dünyanın lider lens üreticilerinden Essilor’un önceki CEO’su Xavier Fontanet, değişik kültürlere göre muamele ederek ve performansı ödüllendirerek küresel bir marka haline gelme üzerine tecrübelerini ve görüşlerini paylaşıyor.

Zorlukların Üstesinden Gelmek: Müşterilerimizle birlikte çalışmak

Global Yönetim Kurulu Üyelerimiz, paydaşlarımız tarafından pazarda karşılaşılan zorlukları analiz ediyorlar. Bazı küresel müşterilerimizin vaka olaylarını inceleyerek, Mazars’ın engelleri nasıl aştığı konusuna odaklanıyoruz.

Röportaj: Alice Ekman

Fransız Uluslararası İlişkiler Enstitüsü’nde araştırma görevlisi olan Alice Ekman, Çin’deki sosyal değişimlerin küresel ekonominin geleceğini nasıl şekillendireceği hakkındaki görüşlerini dile getiriyor.

Yeni bölgeler çizmek: “Sürdürülebilir Büyümeye Yaklaşımımız

Again reflecting our commitment to the level of transparency that is demanded of our clients, we focus on our partnership responsibility policy that is both global and adapted to specific local needs.

Röportaj: Muhammed Yunus

Nobel Barış Ödülü sahibi Muhammed Yunus, Mazars ile sosyal sorumluluk çerçevesinde, tek bir amaca yönelik hem bireyleri, hem şirketleri bir araya getirecek “yerel sorunları çözme” konulu yeni projesiyle görüşünü paylaşıyor.

Downloads