Sürdürülebilirlik ve özel sektör

Gerek büyüklük, gerek hırs, gerek coğrafya olsun, her işletmenin farkları vardır. Ancak hepsinin ele alınması gereken bir konu vardır: Sürdürülebilirlik.

Sadece ofisin ışıklarını söndürmekten bahsetmiyoruz; sürdürülebilirlik, işletmelerde gerçek sonuçlar ve fırsatlar doğurabilir. Sürdürülebilirlik artık yalnızca büyük kuruluşlar için bir zorluk değil. Özel sektöre ait işletmeler, ÇSY etkileri konusunda harekete geçme baskısı altında ve birçoğu nasıl başlayacağını bilmiyor.

Mazars'ta, geleceğe yönelik somut fırsatlara ulaşmak için uyumluluğun ötesine geçerek sürdürülebilirliği işinize dâhil etmenize yardımcı olmak için yanınızdayız. Bu nedenle, özel sektöre ait işletmeler için özel bir merkez oluşturduk ve sizi sürdürülebilirlik yolculuğunuzu desteklemek için kaynak koleksiyonumuzdan en iyi şekilde yararlanmaya davet ediyoruz.

Sürdürülebilirlik neden her işletme için bir risk değil, bir fırsattır?

Sürdürülebilirliğin işiniz için neden bir tehdit olmadığını ve bunun getirdiği fırsatlardan nasıl yararlanabileceğinizi öğrenin.

Devamını Okuyun

Sürdürülebilirlik hakkında pratik bir rehber

Toplumsal beklentilerin kurumsal yönetişime giderek daha fazla nüfuz etmesiyle birlikte, şirketlerin iş modellerini yalnızca hissedarlara değil, aynı zamanda iç ve dış paydaşlara ve daha geniş manada topluma fayda sağlayan kalıcı değer yaratmayı benimseyecek şekilde uyarlamaları gerekiyor.

Devamını Okuyun

Dijital-kültürel dengeyi doğru kurmak

Dijital odaklı stratejilerin doğurduğu riskleri ve bunların üstesinden nasıl gelebileceğinizi inceleyin.

Devamını Okuyun

Sürdürülebilirlik stratejinizi başlatmak için üç basit adım

Videomuzu izleyin ve ulaşılabilir bir strateji oluşturmanıza yardımcı olacak adım önerilerimizi keşfedin.

Devamını Okuyun

Z Kuşağını işe alma ve elde tutma

Z kuşağı, geleceğimiz. Bu yüzden onları nasıl çekeceğinizi ve birlikte nasıl yeni fikirler üretebileceğinizi bilmeniz son derece önemli.

Devamını Okuyun